onsdag 2 maj 2012

Våren = Altanbygge!

Nu var det väldigt länge sedan vi gjorde ett inlägg.
Sedan senast har vi  jobbat med slut finishen på garaget. Det är otroligt vad tid det sista finliret tar. Vi har lite lister och vvs installationen kvar. Det får vänta till i höst eller till en regnig sommardag. Div inreding är inköpt till garaget men blocket besöks ofta i jakten på ett begagnat kök att lägga händerna på, det är ingen som känner någon som skall byta sitt kök???


En bildkavalkad över verkstaden.....
 Isolering


 OSB


 Gips på väggarna


 Målade väggar och taket gipsat.


Färdigmålat

Vår gäst bloggare "Per Andersson" och hans Therese har varit här och gäst spelat. De har gjutit betongskivor till ett soffbord och ett sideboard. Vi får se om det kommer bilder på det färdiga resultatet.

Nu har våren verkligen kommit och vårat gråa jord och stenlandskap runt huset har torkat upp så att altan bygget har satt i gång. Materialet levererades efter påskveckan så det har bara varit att sätta i gång.

Bärlinorna till altanen på kortsidan


Rakt måste det bli. Men vi skulle aldrig klara
oss utan våran rotationslaser.



Måste prova hur det kommer att kännas när det blir färdigt

Sandra har för sått och planterat hela våren. Nu har det kommit ut lite planteringar och kreationer i olika former på gården här är några exempel.





2 kommentarer:

  1. Hejsan,
    oj vad ni bygger och fixar. Och extra roligt att ni bygger en altan, då vi på Byggla just nu har en altantävling där ni kan bygga 10 000 på Byggmax. Vill du veta mer om tävlingen och om Byggla kan väl du maila mig på vendela@byggla.se så berättar jag mer? Vore kul att se detta bidrag (och åh vilken söt hund!)
    /Vendela på Byggla

    SvaraRadera
  2. Vad kul med ett nytt inlägg och vad fint allt blir, ni är jätteduktiga!! Ser framemot grillkvällar på altanen i sommar! Kram Linda

    SvaraRadera